Contest is finished!
Previous videoNext video
Title: Владимира Пейчева 16 г.- Нигде се болест не чува
Author: БЪЛГАРИН
Votes: 1204

Views: 6122
Description: Владимира Пейчева е от град Луковит и е на16 години. Неин преподавател е Елка Недялкова, в НУИ "Панайот Пипков" гр. Плевен. Владимира ще представи песента Нигде се болест не чува.